.

.

Боранги Дървена Костур Птичья Платформа Поставка за Папагал Детска Площадка Клетка Аксесоари за Малки Животни Плъх Хамстер Звездица Плъх Мишка Неразлучник Вьюрк?

Боранги Дървена Костур Птичья Платформа Поставка за Папагал Детска Площадка Клетка Аксесоари за Малки Животни Плъх Хамстер Звездица

Оценка на продукта:

BGN 3.33
Сума
Налично за поръчка

【100% натурални И не токсични】 Този бас е изработена от 100% естествена дървесина СМЪРЧ, здрава и защитена от влиянието на околната средаПовърхността на костур гладко полира, не боли птичи лапкам. 【Перфектен размер】 С размер 17,5 см x 17,5 см х 1,7 см. (дебелина), на лек и практичен.Използвайте ъглово място за настаняване, не заемат място в клетката. 【Насладете се на веселие】 Забавна игра, катерене и почивка, на изкупителната от скука и повышающая ниво на активност, Perch играчка ще осигури на вашия домашен любимец приятно и уютно място за игри и упражнения. 【За всички МАЛКИ животни 】 е Подходяща за всички по-малки животни, плъхове, мишки, чинчили, един gerbil, хамстери, чинчили, папагали, какаду, вълнообразни попугайчиков, неразлучников и други животни от подобен размер. 【ЛЕСНО почистване】 Лесни за почистване и трайни за използване.Това продуктът е произведен от естествено дърво, цветове могат да се различават от представените на снимките, надявам се, ще можете да се любезно да разберат.

Декларирани характеристики

Свързани продукти