.

.

Стълба за Катерене за Птици, Люлки, Подвесная Играчка, играчка за Дъвчене Папагал, Гъвкав Мост, Гредата от Истинско Дърво за Папагал, се пазят неразделка, Хамстер Ка?

Стълба за Катерене за Птици, Люлки, Подвесная Играчка, играчка за Дъвчене Папагал, Гъвкав Мост, Гредата от Истинско Дърво за Папагал,

Оценка на продукта:

BGN 10.10
Сума
Налично за поръчка

【Лесна инсталация】 Тази играчка-люлка за птици има две здрави куки от неръждаема стомана в двата края, му е трудно да се прекъсне, можете лесно да инсталирате я в клетката, за игри на домашни любимци 【ЗАБАВНО да се играе】 Тази играчка за катерене по стълбите помага на птиците да извършват физически упражнения и да развива способността си за равновесие, птицата ще се възползват от многочасовой умствена стимулация и усилена физическа игра. 【РАЗВИВАЙТЕ БАЛАНС ПТИЦИ】Подвесная веревочная стълба-мост мотивира птици лазать, играе и скача от стъпало на стъпало, тя помага да развием своите способности за баланс и постигане на оптимално състояние на краката. 【ЕСТЕСТВЕН МАТЕРИАЛ】Тази играчка за катерене по стълби изработени от истинско дърво, е безопасна и нетоксична, и папагалите също могат безопасно да се дъвчат, моля, бъдете сигурни, че това няма да застраши здравето или живота на папагала. 【Размер друг размер-19,65*3,93 инча/50* 10 см (Д * Ш); подходящ е за всички видове папагали, като папагал, неразлучник, папагали, какаду и така нататък, други са малки пухкави животни.лазать, играе и скача от стъпало на стъпало.Това ще помогне да се развие способността им за баланс и постигане на оптимално здраве на стоп. 【Лесна инсталация】 Тази играчка-люлка за птици има две здрави куки от неръждаема стомана в двата края, му е трудно да се прекъсне, можете лесно да инсталирате я в клетката, за игри на домашни любимци. 【ЗАБАВНО да се играе】 Тази играчка за катерене по стълбите помага на птиците да извършват физически упражнения и да развива способността си за равновесие, птицата ще се възползват от многочасовой умствена стимулация и усилена физическа игра. 【РАЗВИВАЙТЕ БАЛАНС ПТИЦИ】Подвесная веревочная стълба-мост мотивира птици лазать, играе и скача от стъпало на стъпало, тя помага да развием своите способности за баланс и постигане на оптимално състояние на краката. 【ЕСТЕСТВЕН МАТЕРИАЛ】Тази играчка за катерене по стълби изработени от истинско дърво, е безопасна и нетоксична, и папагалите също могат безопасно да се дъвчат, моля, бъдете сигурни, че това няма да застраши здравето или живота на папагала. 【Размер друг размер-19,65*3,93 инча/50* 10 см (Д * Ш); подходящ е за всички видове папагали, като папагал, неразлучник, папагали, какаду и така нататък, други са малки пухкави животни.

Декларирани характеристики

Свързани продукти