.

.

Проектор Андроид WiFi Проектор 4k 9500L Android Проектор Bluetooth Джобен уличен проектор е проектор (Цвят: черен Android 10.0, Размер: штепсельная вилица Великобритания)

Проектор Андроид WiFi Проектор 4k 9500L Android Проектор Bluetooth Джобен уличен проектор е проектор (Цвят: черен Android 10.0,

Оценка на продукта:

BGN 0.33
Сума
Налично за поръчка

1 Това продължава да осигурява най-добрия ефект при гледане на ярка светлина.Насладете се на по-ясна детайлност при гледане на поточно съдържание, филми и игри. На принципа на показване на проектора намалява дразнене на очите и зрителна умора, като прави преглед на по-удобен и полезен за здравето.Дизайн на проектора 3 се основава на една проста концепция, съчетана с чист, компактен и с модерен дизайн. 4 свържете се чрез безжична мрежа към телевизионни предавания, спортни събития, игри и филми.Смартфон - добра медии-един приятел по всяко време и на всяко място, което ще ви доставя удоволствие!. Това продължава да осигурява най-добрия ефект при гледане на ярка светлина.Насладете се на по-ясна детайлност при гледане на поточно съдържание, филми и игри. На принципа на показване на проектора намалява дразнене на очите и зрителна умора, като прави преглед на по-удобен и полезен за здравето.Дизайн на проектора 3 се основава на една проста концепция, съчетана с чист, компактен и с модерен дизайн. 4 свържете се чрез безжична мрежа към телевизионни предавания, спортни събития, игри и филми.Смартфон - добра медии-един приятел по всяко време и на всяко място, което ще ви доставя удоволствие!.Нашият преносим проектор Bluetooth поддържа декодиране на 4 K резолюция 1920 x 1080 P.Този проектор е замислен като видео проектор за домашно кино и се препоръчва за използване в тъмни помещения.Изберете вашия любим човек в App Store. този интелигентен проекторът е с 2 + GB 16 GB насипни памет, както и поддържа възпроизвеждане на собствения си видео.

Декларирани характеристики

Свързани продукти