.

.

Barsone Албум за Изрезки 50 Страници (отгледа 10х10) Кожена Фотоалбум Направи си сам, Самозалепващи Страница, Албум за Албуми във формата на Сърце, Албум За детски Албуми, ?

Barsone Албум за Изрезки 50 Страници (отгледа 10х10) Кожена Фотоалбум Направи си сам, Самозалепващи Страница, Албум за Албуми във

Оценка на продукта:

BGN 1.00
Сума
Налично за поръчка

❤【Изискан Дизайн】 Този албум за албуми, изпълнена в по-корици от изкуствена кожа с изображение на сърце в ретро стил от висококачествена еластична кольцевым обвързани и добре вырезанной ъглова защита от старинна мед Плътна черна не выцветающая крафт-хартия с отрывными чаршафите, си е лесно да се сгъва, той е здрав за дълго съхранение. ❤【Голяма и разширение на капацитета на】- фотоалбум с картон с размер на 10,2 x 10,6 инча на 25 листа / 50 страници, с капацитет над 100 снимки с размери 4x6 инча.Той също може да бъде разширена до препоръчания максимум капацитет с помощта на 25 допълнителни екстри към албума.Това ще бъде добра фотоалбум със собствените си ръце, за да съхранявате вашите прекрасни моменти. ❤【Многофункционални албуми】- Тази книга на паметта с празни черни страници идеален за ръчен труд, за създаване на сватбена книга за гости, фотоалбум за душата на детето, албум картички, албум със снимки, албум от спомени за парти / пътуване, семеен албум за албуми, книги за приключения и т. ❤【Уникална идея за подарък】 : Нашият висококачествен кожен албум за албума е подходящ като подарък за рожден Ден, Коледа, годишнина от сватба, на участието, Свети Валентин, Ден на майката на дъщеря, съпруга, майка. ❤【Най-доброто следпродажбено обслужване】 : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за бързо да ви отговори и да ви предостави най-задоволителни услуги. ❤【Изискан Дизайн】 Този албум за албуми, изпълнена в по-корици от изкуствена кожа с изображение на сърце в ретро стил от висококачествена еластична кольцевым обвързани и добре вырезанной ъглова защита от старинна мед. Плътна черна не выцветающая крафт-хартия с отрывными чаршафите, си е лесно да се сгъва, той е здрав за дълго съхранение. ❤【Голяма и разширение на капацитета на】- фотоалбум с картон с размер на 10,2 x 10,6 инча на 25 листа / 50 страници, с капацитет над 100 снимки с размери 4x6 инча.

Декларирани характеристики

Свързани продукти