.

.

ABOOFAN 2 двойки Заколок на Деня на Св. Патрик, Прическа с Лък, Детелина, Детелина, Аксесоари за Коса за Малки Момичета, Детски Парти, Подарък (Зелен)

ABOOFAN 2 двойки Заколок на Деня на Св. Патрик, Прическа с Лък, Детелина, Детелина, Аксесоари за Коса за Малки Момичета, Детски

Оценка на продукта:

BGN 5.13
Сума
Налично за поръчка

90% памук / 10% вискоза Моделите с детелина на Деня на Св. Патрик, отлично подходящи за тази конкретна партита, както и спомени и балони в комплект.Идеален е за Деня на Св. Патрик, празнични партита, специални случаи, е подходящ също и за снимки и ежедневно носене.Изработен е от плат, здрави и не выцветающей и не деформирующейся.игли за коса в тон с покритие в Деня на Св. Патрик за малки момичета или малки деца.Прекрасен подарък за бебета.Описание 2 двойки Заколок на Деня на Св. Патрик, прическа с лък, Детелина, Детелина, Аксесоари за коса за малки момичета, Детски парти (зелен) Характеристики - Цвят : зелен.- Материал : Плат.- Размер : прибл. 12 x 11 x 1 виж - Изработен от материя, издръжлив, не избледняват, не е деформиран.- Модел под формата на централи в Деня на Св. Патрик, който е подходящ за тази конкретна партита - на собственика също има тези подаръци и балони за декорация.- Игли за коса в тон рокля в Деня на Св. Патрик за малки момичета или малки деца.Сладък подарък за малко дете.- Идеален е за Деня на Св. Патрик, празнични партита, специален повод, и е подходяща за снимки и ежедневно носене.Пратката включва в себе си 2 чифта детски заколок за коса.

Декларирани характеристики

Свързани продукти