.

.

Джойстици-Ножове, Подмяна на Геймпада Метален министерството на отбраната Джойстици-Остриета Смяна на Аксесоари за контролера на Xbox One Elite Series 2 (Черен)

Джойстици-Ножове, Подмяна на Геймпада Метален министерството на отбраната Джойстици-Остриета Смяна на Аксесоари за контролера на

Оценка на продукта:

BGN 1.00
Сума
Налично за поръчка

✔【Удобен】- Повърхността на бутона гладка и лесна за използване, което ви осигурява най-добрия опит игри ✔【Приложите към】- Аксесоари са проектирани в съответствие с геймпадом, която е по-съвместима, подходящ за Xbox One Elite Series 2. ✔【Метал + силикон】-е Изработен от висококачествен метал и силикон, здрав, удължава срока на експлоатация. ✔【Различна височина】 - Може да се избират различни бутони в съответствие с тяхната различна височина, по-индивидуални и персонални. ✔【Изпълнение】-Използването на прецизен технология, клавишите лесно отвалить, осигуряват комфортно използване. Повърхността на бутона гладка и лесна за използване, което ви осигурява най-добрия опит игри. Аксесоари са проектирани в съответствие с геймпадом, която е по-съвместима, подходящ за Xbox One Elite Series 2. Изработен от висококачествен метал и силикон, здрав, удължава срока на експлоатация. Можете да изберете различни бутони в съответствие с тяхната различна височина, по-индивидуални и персонални. Използването на прецизен технологии, ключове лесно отвалить, осигуряват комфортно използване.Параметри : Тип на продукта : Комплект аксесоари за геймпада Материал : Метал + силикон Тегло : прибл. 120 гр/4,2 унции Приложимостта на : контролера на Xbox One Elite Series 2 Инструкция : Този продукт е част от игровия контролер, лесно се инсталира, може да бъде оригинален и да се замени с нов.

Декларирани характеристики

Свързани продукти