.

.

Флаг Pow Mia 2x3 Метра За улица От ултра силна Полиестер, Военни Знамена Pow, Двупосочен 3-Слойный Банер 200D с Трайни Холщовым заглавието и 2 Месингови втулками, Банер Pow mia - ?

Флаг Pow Mia 2x3 Метра За улица От ултра силна Полиестер, Военни Знамена Pow, Двупосочен 3-Слойный Банер 200D с Трайни Холщовым

Оценка на продукта:

BGN 25.76
Сума
Налично за поръчка

? [ДВУПОСОЧЕН] - Флаг Pow mia има 3 слоя и двустранен дизайн, вид отпред и задно виждане изглеждат еднакво, а не огледален образ, от двете страни на плат прилага сверхпрочная печат, в средата на хартата също така има слой, само на 3 слоя ? [Материал с отлично качество] - Нашият флаг pow 2x3 outdoor е изработена от 100% полиестерни влакна с дебел покрив от плат Оксфорд, идеално се развяват от вятъра и достатъчно е здрава (с изключение на овчарски скок). ?[ЗАЩИТА ЗА ТЕЖКИ УСЛОВИЯ на РАБОТА] - Флаг powmia 3x5 с 2 устойчиви на корозия месингови втулками и двойни прошитыми ръбове, предотвращающими на износване знаме на вятъра. ? [ЯРЪК цвят и защита от избледняване] - Ситопечат нашия хартата pow / mia се отличава с наситен цвят и здравина, за да ярките цветове на вашия банер не выцветали в продължение на дълго време. ? [ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК] - Флаг на МВР за военнопленници - чудесен подарък за всички американци и ветерани в чест на загиналите.Ние почитаме паметта на изчезналите американски войници и техните семейства. ? [ДВУПОСОЧЕН] - Флаг Pow mia има 3 слоя и двустранен дизайн, вид отпред и задно виждане изглеждат еднакво, а не огледален образ, от двете страни на плат прилага сверхпрочная печат, в средата на хартата също така има слой, само на 3 слоя. ? [Материал с отлично качество] - Нашият флаг pow 2x3 outdoor е изработена от 100% полиестерни влакна с дебел покрив от плат Оксфорд, идеално се развяват от вятъра и достатъчно е здрава (с изключение на овчарски скок).

Декларирани характеристики

Свързани продукти