.

.

Американски Градински флаг Сол и палма, посветен на 4 юли, Направено в САЩ, от поли-поплин от Премиум-клас, устойчив на атмосферни влияния, Двустранен, устойчиви на и?

Американски Градински флаг Сол и палма, посветен на 4 юли, Направено в САЩ, от поли-поплин от Премиум-клас, устойчив на атмосферни

Оценка на продукта:

BGN 1.33
Сума
Налично за поръчка

✔️ ВИСОКО КАЧЕСТВО и ТРАЙНОСТ на : Покажете си американската гордост, вывесив нашия американски градински флаг при себе си в двораНашият американски флаг е създаден, за да издържа на лошото време на открито.Нашият висококачествен плат поли-поплин е устойчив на атмосферни влияния и замира.Идеален за използване на закрито или на открито.Нашият американски флаг е направен пропорционално правилно. ✔️ Наистина двустранни - нашата градина знамена с флага на сащ всъщност са отпечатани от двете страни.Вие ще получите двойно флагът с двойно печат, двустранен флаг. ✔️ ДЕКОР за ДОМА, така и ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Нашите американски флаг ще се превърне в чудесен подарък, или да можете да публикувате нашият американски флаг, за да отпразнуват Деня на памет, 4 юли, Денят на независимостта, Ден на труда или през цялата година!Prouldy показва американски градински флаг във вашата градина, за вашия басейн, по време на къмпинг във вашия микробус. ✔️ Технически характеристики на : Произведено в САЩ.Изработен от висококачествен поли-поплин. Ниво 2 - две направления.Опаковка съдържа един американски градински флаг със Сол и Палми.5 х 19 см ръкав с ширина 1.Пилон в комплекта не е включена. ✔️ ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ние стоим зад нашия изработени в САЩ американски Знамена.Ако по някаква причина сте недоволни от флага, ние ще възстановим парите си в пълен размер в рамките на първите 30 дни от момента на вашата поръчка. ✔️ ВИСОКО КАЧЕСТВО и ТРАЙНОСТ на : Покажете си американската гордост, вывесив нашия американски градински флаг при себе си в двора.Нашият американски флаг е създаден, за да издържа на лошото време на открито.Нашият висококачествен плат поли-поплин е устойчив на атмосферни влияния и замира.Идеален за използване на закрито или на открито.Нашият американски флаг е направен пропорционално правилно.

Декларирани характеристики

Свързани продукти