.

.

Носител на, бог да Благослови Америка, Патриотичен Градински Флаг, Двустранен, Ден на памет, 4 юли, Деня на Независимостта, Американското Знаме със Звезда и Лента, Ул?

Носител на, бог да Благослови Америка, Патриотичен Градински Флаг, Двустранен, Ден на памет, 4 юли, Деня на Независимостта, Американското

Оценка на продукта:

BGN 5.69
Сума
Налично за поръчка

【Плат premium и е устойчив на атмосферни влияния】 Знамена God Bless America, изработени от атмосферостойкого и трайни двухслойного материал от зеблоМоже да се вее на закрито, на открито художествени знамена и флагове могат да се перат, те са устойчиви на uv, не изчезват, което им позволява да останат които летят през пролетта-лятото, до Ден на независимостта и Ден на памет. 【Двустранен и уникален дизайн】 Печат патриотични хартата на Америка е на разположение от двете страни, и текстът също е правилно да се чете от двете страни.Знамена God Bless America yard отпечатани в подобрени цветове с помощта на устойчиви оцветители за създаване на цветни, ярки дизайни на базата на творческите работи. 【Добре направено и лесно се инсталира】 като бонус ние предлагаме 1 комплект гумени тапи и скоби за защита от вятъра.Двойна простроченные панел в няколко реда и благородна буш осигуряват дълготрайност. Знамена на Деня на независимостта на 4 юли са ръкав отгоре за използване с всички стандартни флагштоком или стойка. (Пилон В комплекта не са включени). 【Перфектен размер и прекрасна украса】 4 юли, в Деня на паметта, добре дошъл градински флаг малък мини-размер 12 х 18 инча.Запознайте се с гостите в дома си с този уникален.Вашият декоративен двустранен флаг на 4 юли е идеална за вашата градина, двор, тревата при пощенската кутия или до веранда или тераса. идеално е вашият дом. 【Без риск за 120-дневна гаранция за връщане на парите 】 Ние сме сигурни, че ще бъдете възхитени от хартата градина в чест на Деня на паметта на 4 юли, Деня на независимостта.Ако имате някакви проблеми или предложения, моля, свържете се с нас, ние ще предоставим на връщане или подмяна.Моля, въведете "Baccessor" в полето за търсене, за да намерите всички наши ваканционни продукти. 【Плат premium и е устойчив на атмосферни влияния】 Знамена God Bless America, изработени от атмосферостойкого и трайни двухслойного материал от зебло.Може да се вее на закрито, на открито художествени знамена и флагове могат да се перат, те са устойчиви на uv, не изчезват, което им позволява да останат които летят през пролетта-лятото, до Ден на независимостта и Ден на памет. 【Двустранен и уникален дизайн】 Печат патриотични хартата на Америка е на разположение от двете страни, и текстът също е правилно да се чете от двете страни.Знамена God Bless America yard отпечатани в подобрени цветове с помощта на устойчиви оцветители за създаване на цветни, ярки дизайни на базата на творческите работи. 【Добре направено и лесно се инсталира】 като бонус ние предлагаме 1 комплект гумени тапи и скоби за защита от вятъра.Двойна простроченные панел в няколко реда и благородна буш осигуряват дълготрайност.

Декларирани характеристики

Свързани продукти