.

.

РАЗЗУМ Голяма Птичья Клетка Акрилна Птичья Клетка на Папагал Пътна Клетка-Переноска Птичья Клетка за Папагали Сенегальский Longtail Папагал е Малка Клетка За Отглежд?

РАЗЗУМ Голяма Птичья Клетка Акрилна Птичья Клетка на Папагал Пътна Клетка-Переноска Птичья Клетка за Папагали Сенегальский Longtail

Оценка на продукта:

BGN 84.26
Сума
Налично за поръчка

Издръжлив рамка - тази клетка за птици е изработена от висококачествени материали с гарантирано качество и трайност, което осигурява на птиците, както и по-здравословна и безопасна среда на обитаванелесно за монтаж, лесно за почистване. Акрилен лист с дебелина 1,3 mm : Акрилна преходен клетка за птици, висока прозрачност, по-подходящи за вас и вашите деца, за да наблюдават птици, екологично чисти материали. Нов дизайн : Участък с ключалка, много сигурно и лесно за използване. Материал : акрил материал, цвят : прозрачен размер : 25*20* 35 см Характеристики : монтаж, лесни за почистване, употреба : малки птици.Здрава конструкция-монолитно строителство и качество на изработка гарантират, че той няма да е лесно да се деформира от тежки метеорологични условия или ухапване птицыМатериал : акрил материалцвет : прозрачен Размер : 25*20*35 смособенности : в сглобени, лесен за почистване Използвайте : Птичья логика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни. съвет : 1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2 Не се включва в себе си елементи, различни от клетка за клетки, както е показано на снимката на продукта.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, приемете 4.

Декларирани характеристики

Свързани продукти