.

.

Дървена Поставка Платформа За домашни любимци Нощуват Полк Дъска за Папагал Вълнисто Папагал Какаду Хамстер, Мишка Чинчила Плъх Звездица (M1 - с дупка)

Дървена Поставка Платформа За домашни любимци Нощуват Полк Дъска за Папагал Вълнисто Папагал Какаду Хамстер, Мишка Чинчила Плъх

Оценка на продукта:

BGN 2.00
Сума
Налично за поръчка

❤【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】 Малък размер, не заема място в клетката ❤【СИГУРНОСТ】 Дървена поставка осигурява допълнително пространство за игрови упражнения и безопасно за дъвчене. ❤【ЛЕСНА инсталация】 Лесно се прикрепва към всяка клетка с помощта на винтове, лесен за почистване и устойчив на миризми. ❤【ПЛАТФОРМА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ на ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ】 Малки домашни любимци могат да стоят на стената на трамплин и да наблюдава околните, отговарящи на вашето любопитство. ❤【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】 За домашни птици е платформа за обитаване, станция на почивка.За други малки домашни любимци, като на хамстер, звездица и плъх, това е постоянна играчка, спортна играчка. ❤【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】 Малък размер, не заема място в клетката. ❤【СИГУРНОСТ】 Дървена поставка осигурява допълнително пространство за игрови упражнения и безопасно за дъвчене. ❤【ЛЕСНА инсталация】 Лесно се прикрепва към всяка клетка с помощта на винтове, лесен за почистване и устойчив на миризми. ❤【ПЛАТФОРМА ЗА НАБЛЮДЕНИЕ на ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ】 Малки домашни любимци могат да стоят на стената на трамплин и да наблюдава околните, отговарящи на вашето любопитство. ❤【МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН】 За домашни птици е платформа за обитаване, станция на почивка.За други малки домашни любимци, като на хамстер, звездица и плъх, това е постоянна играчка, спортна играчка.

Декларирани характеристики

Свързани продукти