.

.

Платформа за практикуване на Папагал SALUTUYA, 2 бр., Дървено Стълбище с черен Пипер, за малки Животни, Стълбище за Аксесоари за клетка за Клетката, Играчки за домашни жи?

Платформа за практикуване на Папагал SALUTUYA, 2 бр., Дървено Стълбище с черен Пипер, за малки Животни, Стълбище за Аксесоари за

Оценка на продукта:

BGN 21.91
Сума
Налично за поръчка

Можете да го закачите за клетката за удобство на работаСтоящ маса може да привлече птици до жеванию и игри.Помага за облекчаване на стреса и скуката, добра играчка, експанзионистична движение на домашни любимци, което им позволява да останат активни и здрави.Изработени от висококачествен дървен материал, той е сигурен, стабилен, надежден, износостойок и е устойчив на укусам.Лесно се инсталира в клетката, и това е добре за разкрасяване клетка вашия любим домашен любимец.Това е много практично и издръжлив.Той отговаря на жевательным навици на птици, много устойчива на износване и му е трудно да се прекъсне.Много е подходящ за такива птици като папагали. Можете да го закачите за клетката за удобство на работа.Стоящ маса може да привлече птици до жеванию и игри. Помага за облекчаване на стреса и скуката, добра играчка, експанзионистична движение на домашни любимци, оставяйки ги активни и здрави. Изработен е от висококачествен дървен материал, той е сигурен, стабилен, надежден, износостойок и е устойчив на укусам. Лесно се инсталира в клетката, и това е добре разкрасяване на вашата красива клетка за домашни любимци.Това е много практично и издръжлив. Той отговаря на жевательным навици на птици, много устойчива на износване и му е трудно да се прекъсне.

Декларирани характеристики

Свързани продукти