.

.

UUKING Четка За бебешко Шише, Малка Бутилка, Силикагел, Чистач, Чисти, Набор от Четки, подобно на гъба за Миене, Комплект за почистване На Вода, Чаша, (зелен)

UUKING Четка За бебешко Шише, Малка Бутилка, Силикагел, Чистач, Чисти, Набор от Четки, подобно на гъба за Миене, Комплект за почистване

Оценка на продукта:

BGN 1.67
Сума
Налично за поръчка

♕3 Опаковки за Професионална четка за почистване на бебешки бутилки♕ Този продукт включва в себе си една силиконовата четка за бебешки бутилки с дълга дръжка 10,5 инча, една скрита нейлоновую четка за зърната с основание 6,7 инча и една губчатую сламена четка 3,7 инчаЗдрав, не е деформиран. ♕, Предназначени специално за почистване на шишета♕ идеален за почистване на всички бебешки шишета и аксесоари.Дълги силиконови четки за бебешки бутилки за почистване на корпуса на бутилки, капачки. Скрита найлонова четка за зърното и губчатые четки за зъби, предназначени специално за почистване на зърната, клапани, аксесоари за помпи, писалки. ♕Е безопасна и няма мирис♕ Глава на четка с дълга дръжка изработена от хранително-силикагел, другите две глави четки, изработени от найлон и гъба, всички те не съдържат BPA, са безопасни и нямат мирис. ♕ Почистване без задънена улица♕ Еластична деформация, меко прием, мръсотия никъде не ям, прониква дълбоко в дъното на бебешки шишета и инсталира под всякакъв ъгъл, за да се осигури почистване без мъртъв ъгъл. ♕Забележка : да Не се мие в съдомиялна машина♕ Внимателно да се измие преди първата употреба и периодично.Ръчно пране в хладка вода.Внимателно измийте и изсушете на въздух, за да се предотврати развитието на бактерии, не разогревайте в микровълнова печка. ♕3 Опаковки за Професионална четка за почистване на бебешки бутилки♕ Този продукт включва в себе си една силиконовата четка за бебешки бутилки с дълга дръжка 10,5 инча, една скрита нейлоновую четка за зърната с основание 6,7 инча и една губчатую сламена четка 3,7 инча.Здрав, не е деформиран. ♕, Предназначени специално за почистване на шишета♕ идеален за почистване на всички бебешки шишета и аксесоари.

Декларирани характеристики

Свързани продукти