.

.

Калъф за Хранене, Машинно Пране, Ветрозащитный, Мека Защита на личния живот, Дишаща Калъф за Кърмене за Детска кола за Количка, Голям Ананас)

Калъф за Хранене, Машинно Пране, Ветрозащитный, Мека Защита на личния живот, Дишаща Калъф за Кърмене за Детска кола за Количка,

Оценка на продукта:

BGN 1.33
Сума
Налично за поръчка

[Дизайн удар каишка] Калъф за хранене при кърменето лек и лесен за носенеПроектиран с шейным каишка за лесно фиксиране на място, така че да можете уверено кърмене при хора. [Машинно пране] Калъф за кърмене издържа машинную пране и при пране става по-мек, вие не трябва да използвате омекотител.Може да се сушат в сушильной кола. [Осигурява защита] Калъф за хранене на бебето осигурява пълна защита и достатъчно място по време на кърмене.Създават топла, приятна обстановка за детето. [Вариант за подарък] Многофункционален калъф и може да се използва за детска кола, за да защити вашето дете от слънцето, лятната жега и вятър, идеален за душата на детето си или като подарък за младите майки. [Мека и дишаща материя] Този калъф за кърмещи майки изработени от безопасни за детето материя, която е мека и дишаща за вашето дете е готино и щастливо. [Машинно пране] Калъф за кърмене издържа машинную пране и при пране ще стане по-мек, вие не трябва да използвате омекотител.Може да се сушат в сушильной кола. [Осигурява защита] Калъф за хранене на бебето осигурява пълна защита и достатъчно място по време на кърмене.Създава топла и приятна обстановка за детето. [Мека и дишаща материя] Този калъф за хранене на майката е изработена от безопасни за детето материя, която е мека и дишаща за вашето дете е готино и щастливо.

Декларирани характеристики

Item Type:
Breastfeeding Cover
Material:
Polyester
Product Size:
Approx. 73.5 x 69cm / 28.9 x 27.2in
How to Use:
Use directly:
packing list:
1 xBreastfeeding Cover:
Notice:
Manual measurement, please allow 0.4‑0.7in error.:

Свързани продукти