.

.

Бутилка за вода HUIN за ученици, Момчета и Момичета, Бутилка за вода с Соломинкой, не съдържат Бисфенол А, Множество, Непроливаемая и Сладко с Широко Гърло, 24 грама / 700 ?

Бутилка за вода HUIN за ученици, Момчета и Момичета, Бутилка за вода с Соломинкой, не съдържат Бисфенол А, Множество, Непроливаемая

Оценка на продукта:

BGN 8.32
Сума
Налично за поръчка

БУТИЛКА ЗА ВОДА С СОЛОМИНКОЙ За ДЕЦА И ЖЕНИ, КОЕТО е ЛЕСНО за ПИЕНЕ - отвори само с едно кликване на мишката и поемете глътка от чучура с соломинкой, за да запази хидратацията или да утоли жаждата сиПиенето на подходящото количество вода за една глътка, за да запазите нивото на хидратация по-здрави.Сладък дизайн с шарени рибки и котки за момичета, момчета и жените в дома, в офиса, в училище.Най-горния рафт могат да се мият в миялна машина, не съдържа бисфенолаА; Избършете сода за хляб и оцет.БЕЗПЛАТНА подмяна в рамките на три месеца; Ако се сблъскате с някакви проблеми, просто се свържете с нас, ние ще ги решим възможно най-скоро. Сигурна горния рафт на миялната машина, слама отсоединяется за лесно почистване 2. Екологично чист хранителен материал, не съдържа BPA, корпус чаша от тритана 3. Широко врата (диаметър : 2,17 инча) ви позволява лесно да задържа лед и плодове 4. Флип-надолу горната част на кутията с мека силиконова дръжка за носене, се отваря с едно щракване на мишката, че да е удобно на пътя 5. Пиенето на подходящото количество вода за една глътка от чучура, за да запазите нивото на хидратация по-здрави 6. Поставете бутилката в раницата или чантата си, тя не ще бъде пролята и не протечет Причина : идеален за ежедневна хидратация / обучение / къмпинг / управление / на плажа / тренировки / фитнес / йога / бягане / за пътуване / туризъм / тенис / колоездене / каране на колело и така нататък Параметри : Капацитет : 24 течни унции (достатъчно, за да се хидратират ученици) нето Тегло : 5,4 грама (лека бутилка за вода) Диаметър на вратата : 2,17 инча Диаметър на дъното : 2,8 инча Височина : 9,84 инча Забележки : 1.

Декларирани характеристики

Свързани продукти