.

.

Излекуваният Таралеж Хамстер с Хора и Обектив, Ножици, Лупа, Здрав за Нокти, Увеличительный Нокти, Малка Ноктите, Стоманени Нокти на Краката, Стъкло за Кожичките от ?

Излекуваният Таралеж Хамстер с Хора и Обектив, Ножици, Лупа, Здрав за Нокти, Увеличительный Нокти, Малка Ноктите, Стоманени Нокти

Оценка на продукта:

BGN 0.67
Сума
Налично за поръчка

Трайни нокторезачки : Гъвкави на усукване, компактни и преносими, добра машина за рязане на нокти за васМашинка за нокти за птици : Машина за рязане на ноктите с лупа и led лампа, по-практичен.Машина за рязане на ноктите : стоманени остриета позволяват лесно да отрежете ноктите и всеки път ги оставят гладка.Ножица за нокти с лупа : можете да ги носите в чантата, джоба ви, което ще ви позволи да отрежете ноктите на вашето бебе от всяко място и по всяко време.Машина за рязане на ноктите, за хамстери : Изразявам своята загриженост и любов към детето си и старши. Предпоставка включва 1 х машина за рязане на ноктите Характеристики -Материал : Ножици за нокти от неръждаема стомана. - Машина за рязане на ноктите не ръждясва, здрава и трайна, може дълго да служи машинка за подстригване за ноктите на птиците. - На ъгъла и положението на увеличително стъкло може да се регулира в съответствие с различните нужди на хомячковой пилочки за нокти. -Благодарение на led подсветка ясно можете да видите на пръстите си дори и при слаба светлина и са отрежете ноктите на нокторезачки с led лупа от неръждаема стомана за жени, мъже и деца. - Можете да го носите в чантата, джоба ви, което ще ви позволи да намали ноктите на вашето дете на детска машината за рязане на ноктите навсякъде и по всяко време.

Декларирани характеристики

Свързани продукти