.

.

PandaEar Подложка за бебешка вана за Новородено |Меки Листенца на цветя за мивка, за Баня, стоки от Първа необходимост, Подарък за Душата (Сив)

PandaEar Подложка за бебешка вана за Новородено |Меки Листенца на цветя за мивка, за Баня, стоки от Първа необходимост, Подарък

Оценка на продукта:

BGN 3.00
Сума
Налично за поръчка

【Супер Универсален】 тази иновативна седалка улеснява измиване на мивки за всички участници в процесаПодложка за бебешка вана, подходящ за мивка и се поклащаше на детето по време на къпане.Столчето с дебела възглавница осигурява максимална подкрепа, необходима на младенците. 【Меки материали 】 Нашето детско седалката има калъф от полиестер и вътрешната част от полиуретанова пяна.Той разполага с четири плюшени листенце, предназначени за морска болест дори и най-малките новородени. 【Сигурност пералня и сушилня】 Нашето седалка може да се пере в машина, и можете да го изцедете водата и го хвърли в сушилня. 【Чудесна алтернатива на】 Седалка - отлична алтернатива студен, тежък пластмасово ваннам.Той е компактен за обзавеждане на движение и съхранение.Нашето място е оборудвано с нови нескользящими точки съединител отдолу, за деца са в безопасност. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 – Ние искаме да сте пазарували детско столче за къпане, знаейки, че ще бъдете напълно удовлетворени.Това е толкова просто.Ако по някаква причина сте недоволни от покупката, ние напълно ще ви възстановим парите за поръчката. 【Супер Универсален】 тази иновативна седалка улеснява измиване на мивки за всички участници в процеса.Подложка за бебешка вана, подходящ за мивка и се поклащаше на детето по време на къпане.Столчето с дебела възглавница осигурява максимална подкрепа, необходима на младенците. 【Меки материали 】 Нашето детско седалката има калъф от полиестер и вътрешната част от полиуретанова пяна.Той разполага с четири плюшени листенце, предназначени за морска болест дори и най-малките новородени. 【Сигурност пералня и сушилня】 Нашето седалка може да се пере в машина, и можете да го изцедете водата и го хвърли в сушилня. 【Чудесна алтернатива на】 Седалка - отлична алтернатива студен, тежък пластмасово ваннам.

Декларирани характеристики

Свързани продукти