.

.

SOLUSTRE Превръзка на Главата за Момичета, 5 бр., Детска Еластична Превръзка от неопрен За Глава, Превръзка за Коса за Деца, Мека Превръзка на Главата, Детски Аксесоари з?

SOLUSTRE Превръзка на Главата за Момичета, 5 бр., Детска Еластична Превръзка от неопрен За Глава, Превръзка за Коса за Деца, Мека

Оценка на продукта:

BGN 3.00
Сума
Налично за поръчка

Тънка работа и удобство в чорап, тя не е твърде тясна и не е толкова лесно слайдовеКороната може да си малышке се превърне в модерен благородна прекрасна принцеса. за повечето случаи, като например парти, детски душ, фотография, рожден ден, фестивали и т., многоцветен избор.Можете да изберете дрехи за вашето дете по ваш вкус.Този очарователен прическа във формата на короната на рождения си ден - чудесен реквизит за снимки на малки момичета.Описание Изработени от мека и еластична гумена лента, тези коронки са внимателно проектирани така, че да им е било невъзможно да защемлять.Вие ще получите 5 бр. шапки чалми-короните ярки цветове, с блещукащите кристали, които ще направят вашето бебе по-атрактивна, и на нея това много се хареса!Характеристики - Цвят : Златен, сребърен, цвят шампанско, розово, Розово Материал : Плат Размер : 18.- Короната може да си малышке се превърне в модерен благородна прекрасна принцеса. - Многоцветен избор.Можете да изберете дрехи за вашето дете по ваш вкус.Най-добрият избор за приятно дете. -Изящна изработка и удобни за носене, тя не е твърде обтягивающее а не лесно да се подхлъзне.-Този очарователен прическа с корона на рождения си ден - чудесен реквизит за снимки на малки момичета.- за повечето случаи, като например парти, детски душ, фотография, рожден ден, фестивали и т.

Декларирани характеристики

Свързани продукти