.

.

Аттар Базар Джаннат ал-Фердус - 1 унция

Аттар Базар Джаннат ал-Фердус - 1 унция

Оценка на продукта:

BGN 3.30
Сума
Налично за поръчка

Търсиш Любовта?Ако търсите продукт, който ще подобри вашата романтична живот нашите клиенти съобщават, че се ползват аромати Attar Bazaar, КОГАТО ИМ НАПРАВИХА ОФЕРТА!!!Почти всеки един от нашите класически аромати ще ви направи още по-красива от околните аура на любов и романтичности.Тъй като аттары не съдържат алкохол, аромат на "залепва" в рамките на един-два метра от тялото си, в "зоната на интимност". Отразява ли си а на вас истинската?" Носете по един наистина уникален аромат - това наистина сте Вие!Да, аромати, смесени със собствените си масла за тяло, за да създаде аромат, който "е присъща само на вас." Ароматно масло взаимодейства с температура на собственото си тяло, влажност на кожата, нивото на стрес и други фактори и автоматично се адаптира към вашето настроение през целия ден или нощ.Аттары - това ароматни масла, които са предназначени само за вас, за това, кой незабравими.Направете това на фирмен аромат. В моменти на много стрес масло донесе голяма утеха.Аз вярвам Jannat-al-Ferdous своите фирмени аромат". Това е единственото масло (парфюм непоносими от всички химични вещества), за което аз винаги получавам огромно количество комплименти.Може би има и други думи, които бихте искали да използвате от това. Ето вече 10 години съм съвестно да използвам вашите масла .други масла, които биха могли да се сравняват, просто няма.
Sulphur Льоб, Санта Фе, Северна Каролина
. Аз съм ваш купувача вече 18 години, откакто за първи път влязох в оригиналния си магазин в Санта Фе, щата Ню Мексико.Аз никога не се срещна с други ароматни масла, които ще отговарят на качеството на Attar Bazaar.Любимите ми : Джаннат ал-Фердус, Тамян, Смирна, Куш, египетски мускус и Суданская Черна Роза.Харесва ми факта, че тези масла не съдържат пълнители като глицерин или алкохол.
Абдассалам Грейнджър, В Longmont, Колорадо
. Търсиш Любовта?Ако търсите продукт, който ще подобри вашата романтична живот .нашите клиенти съобщават, че се ползват аромати Attar Bazaar, КОГАТО ИМ НАПРАВИХА ОФЕРТА!!!Почти всеки един от нашите класически аромати ще ви направи още по-красива от околните аура на любов и романтичности.Тъй като аттары не съдържат алкохол, аромат на "залепва" в рамките на един-два метра от тялото си, в "зоната на интимност". Отразява ли си а на вас истинската?" Носете по един наистина уникален аромат - това наистина сте Вие!Да, аромати, смесени със собствените си масла за тяло, за да създаде аромат, който "е присъща само на вас." Ароматно масло взаимодейства с температура на собственото си тяло, влажност на кожата, нивото на стрес и други фактори и автоматично се адаптира към вашето настроение през целия ден или нощ.Аттары - това ароматни масла, които са предназначени само за вас, за това, кой незабравими.Направете това на фирмен аромат. В моменти на много стрес масло донесе голяма утеха.

Декларирани характеристики

Свързани продукти