.

.

Квадратни Етикети за печат Комплект от 50 броя Стикер Надявам се на Господа с цялото си сърце и не се облягайте на собствено разбиране, Етикети за запечатване на пли?

Квадратни Етикети за печат Комплект от 50 броя Стикер Надявам се на Господа с цялото си сърце и не се облягайте на собствено разбиране,

Оценка на продукта:

BGN 2.00
Сума
Налично за поръчка

❤️ ИДЕАЛНА ЗА ЗАПЕЧАТВАНЕ на ПЛИКОВЕ : тези етикети лесно отклеиваются или се придържат, те не ще паднат лесно с помощта на висококачествена лепило ❤️ КЛАСИЧЕСКИ размер : нашите празнични стикери има различни измерения за вас.Стикери се предлагат в размери : 1 инч / 1,5 см / 2 инча.Пакетът включва : 50 опаковки, етикети. ❤️ Висококачествени винилови етикети : Нашите стикери са изработени от винил материал с високо качество, самата етикета не се разкъсва, много лесно отклеить от основите и тя е здраво залепен към всяка повърхност. ❤️ УНИКАЛНИ СТИКЕРИ С етикети ЗА ПОДАРЪЦИ : добавяйте ги с помощта на ярки етикети на своите поздравителни картички, цветя, колети, пакети за бонбони, подаръчни опаковки, ученически подаръци, подаръци за малкия бизнес, сватба, Ден на благодарността, Хелоуин, Коледа, партита по повод рождения Ден на Ханука, детски душ и така нататък. ❤️ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ЕТИКЕТИ-тагове : Тези етикети са подходящи за опаковане на подаръци, поздравителни картички, албуми, албуми подаръци, пликове, опаковки от десерти и т., за да оставите добро впечатление и радостно настроение на вашите приятели, семейство и клиенти. ❤️ ИДЕАЛНА ЗА ЗАПЕЧАТВАНЕ на ПЛИКОВЕ : тези етикети лесно отклеиваются или се придържат, те не ще паднат лесно с помощта на висококачествена лепило. ❤️ КЛАСИЧЕСКИ размер : нашите празнични стикери има различни измерения за вас.Стикери се предлагат в размери : 1 инч / 1,5 см / 2 инча.Пакетът включва : 50 опаковки, етикети. ❤️ Висококачествени винилови етикети : Нашите стикери са изработени от винил материал с високо качество, самата етикета не се разкъсва, много лесно отклеить от основите и тя е здраво залепен към всяка повърхност. ❤️ УНИКАЛНИ СТИКЕРИ С етикети ЗА ПОДАРЪЦИ : добавяйте ги с помощта на ярки етикети на своите поздравителни картички, цветя, колети, пакети за бонбони, подаръчни опаковки, ученически подаръци, подаръци за малкия бизнес, сватба, Ден на благодарността, Хелоуин, Коледа, партита по повод рождения Ден на Ханука, детски душ и така нататък. ❤️ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ЕТИКЕТИ-тагове : Тези етикети са подходящи за опаковане на подаръци, поздравителни картички, албуми, албуми подаръци, пликове, опаковки от десерти и т.

Декларирани характеристики

Свързани продукти